Camping Torkul

CESTOVNI I BRDSKI BICIKLIZAM

 

cbb1

Biciklizam:

cbb10

Treba doživjeti sve čari biciklizma na otocima. To je nazaboravno iskustvo bilo da se radi o cestovnom ili brdskom biciklizmu. Mogućnosti su praktično neograničene obzirom da su otoci Pašman i Ugljan povezani mostom.

cbb2

Otoci se pružaju smjerom jugoistok – sjeverozapad i ukupno imaju preko 70 km otočke magistralne ceste sa vrlo slabim prometom i to uglavnom kada dolazi trajekt sa kopna. Sam otok Pašman ima preko 60 km makadamskih cesta za brdski biciklizam ili trekking.

cbb4

Sredinom otoka proteže se cesta s kraja na kraj otoka i presijeca je više otočkih transverzala. Panoramski pogled na Pašmanski kanal sa 16 otočića, kopno i u pozadini našu najveću planinu Velebit pruža nezaboravan doživljaj.

cbb8

Ako se samo okrenete na drugu stranu vidite rajski arhipelag Kornati na koji se nadovezuje Dugi otok i mnoštvo njegovih otoka i otočića. Pogled sa najvišeg vrha otoka Pašmana, zove se Bokolj, ostaviti će nezaboravan doživljaj za cijeli Vaš život.

cbb6

Posebnu pogodnost imamo za biciklističke klubove, sportske ili rekreativne, jer naša tvrtka posjeduje dva kamiona furgona (svaki do 7,5 tona ukupne težine) koji mogu dopremiti Vaše bicikle iz bilo koje europske destinacije.

cbb5

Troškovi dopreme obuhvaćaju samo troškove goriva i autocesta. Za vrijeme drugih izleta svi bicikli su uskladišteni  u našem glavnom objektu.

cbb11

Također, za slučaj posjeta obližnjim nacionalnim parkovima i parkovima prirode u pratnji biciklističke grupe bio bi i jedan kamion furgon za slučaj tehničkih kvarova na biciklima.

cbb9